حوه و زمان ثبت‌نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت

اطلاعیه معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه ای نحوه و زمان ثبت‌نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری دکتری تخصصی 95-96 را در این دانشگاه اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، نحوه و زمان ثبت‌نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری دکتری تخصصی 95-96 در این دانشگاه اعلام شد.

در اطلاعیه معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب در این باره آمده است:

آن‌دسته از داوطلبانی که نتایج نهایی آن‌ها به صورت قبول اعلام گردیده است لازم است برای ثبت‌نام و تشکیل پرونده آموزشی از روز شنبه مورخ 23/10/1396 به دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه نمایند. از پذیرفته‌شدگان درخواست می‌گردد برای ثبت‌نام کلیه مدارک ذیل را به‌صورت کامل همراه داشته و در صورت بروز هرگونه مشکل و یا سؤال با شماره‌های ذیل تماس بگیرند.

پذیرش 32802610 -025 (داخلی 103) پاسخ‌گویی پیرامون مسائل پذیرش و مراحل ثبت‌نام.

امور شهریه دانشجویی 32802610 – 025 (داخلی 110 و یا 155) پاسخگویی پیرامون مسائل و تعهدات مالی دانشجویان.

مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام:

عکس 3 * 4 با زمینه سفید (چهار قطعه)

شناسنامه به همراه تصویر تمام صفحات آن (یک دوره)

کارت ملی به همراه تصویر پشت‌ورو کارت (یک دوره)

مدرک تحصیلی کارشناسی‌ارشد به همراه تصویر آن (دو دوره)

لازم به ذکر است در هنگام ثبت‌نام مبلغ 100.000.000 ریال (ده میلیون تومان) به عنوان شهریه علی الحساب ترم اول از دانشجویان دریافت می‌شود.

لینک