پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع ارشد و دکتری

دانشگاه غیر انتفاعی ـ غیر دولتی ادیان و مذاهب برای سال تحصیلی 97 ـ 96 اقدام به پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در رشته‌های ذیل می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، ‌این دانشگاه براساس آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شماره 67272/21 مورخ 18/04/1393 و اصلاحیه شماره 237200/21 مورخ 16/12/1396 و آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد به شماره 77948/21 مورخ 05/05/1393 و آخرین استعلام‌ها و ابلاغیه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای سال تحصیلی 97 ـ 96 اقدام به پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در رشته‌های ذیل می‌نماید.

داوطلبان محترم می‌بایست پس از مطالعه دقیق آیین‌نامه‌های مربوط به دوره تحصیلی خویش حداکثر تا پایان تیرماه سال 1396 در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه به آدرس www.azmoon.urd.ac.ir اقدام به ثبت‌نام و بارگزاری مدارک مورد نیاز نمایند.

تکالیف داوطلبان برای شرکت در فرآیند پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

1. به داوطلبان توصیه می‌شود پس از مطالعه دقیق آیین‌ها و دفترچه راهنمای ثبت‌نام با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو اقدام به ثبت‌نام نمایند.
  2. برای تکمیل مراحل ثبت‌نام از طریق سامانه بارگزاری فایل‌های ذیل ضروری می‌باشد.
  • فایل عکس 3×4 (جدید، تمام‌رخ و با زمینه سفید)
  • فایل مدرک کارشناسی
  • فایل ریزنمرات مقطع کارشناسی (درصورتی که در فایل مدرک کارشناسی میانگین کل ذکر گردیده است باگزاری فایل ریزنمرات ضروری نیست)
  • فایل مدرک کارشناسی‌ارشد (مخصوص داوطلبین مقطع دکتری)
  • ریزنمرات مقطع کارشناسی‌ارشد (درصورتی که در فایل مدرک کارشناسی میانگین کل ذکر گردیده است باگزاری فایل ریزنمرات ضروری نیست)
  1. پرداخت اینترنتی مبلغ 800,000 ریال (هشتاد هزار تومان) به نام صندوق شهریه دانشگاه ادیان و مذاهب در سامانه پذیرش دانشجو به‌صورت آنلاین. (هزینه ثبت‌نام عودت داده نمی‌شود)
  2. در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان یک کد رهگیری داده خواهد شد که این موضوع نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.
  3. داوطلبان پس از ثبت نام در مورخ 01/05/1396 باید با مراجعه مجدد به سامانه پذیرش دانشجو از زمان مصاحبه خویش اطلاع حاصل نمایند و در موعد مقرر به همراه کلیه مدارک مورد نیاز ذکر شده در دفترچه راهنما در محل مصاحبه حاضر باشند. لازم به ذکر است؛ زمان مصاحبه تمدید نخواهد گردید و عدم حضور در مصاحبه به منزله انصراف خواهد بود.

تذکر مهم: داوطلبان محترم توجه داشته‌باشند هزینه‌های مالی و نحوه محاسبه شهریه ایشان همانند سایر پذیرفته‌شدگان دانشگاه خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32802610-025 الی 13 داخلی 103 و 144 تماس بگیرند.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام و مصاحبه  اینجا را کلیک کنید

برای دریافت فرم شماره 1 اینجا را کلیک کنید

برای دریافت آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی‌ارشد اینجا را کلیک کنید

برای دریافت آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری اینجا را کلیک کنید

برای دریافت اصلاحیه آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری اینجا را کلیک کنید

برای دسترسی به لینک ثبت‌نام دانشگاه ادیان و مذاهب اینجا را کلیک کنید.

لینک